Handboll hela helgen blev det, men hann även med att fira min syster Nina som har fyllt år här förra veckan.
Vi blev några stycken hos min syster igår kväll elva stycken som kom och åt av hennes goda Lasange, med mycket prat och stoj som vanligt. Det är så roligt att träffa alla sina nära och kära.
 
Handbollen denna helg gick inte sin väg för tjejerna, de hade stort motstånd mot Spånga och Västerås i steg 1 i USM för ålder -98. Ronja var med men satt på bänken som reservmålvakt, för dessa tjejer har inte någon annan just i den åldern tuvär.
 
Tabellerna 
 

Senaste resultat

Tid

Match

Resultat

Sön 2014-10-05 13:10

Alfta GIF HF - Spånga HK

15 - 21

10:10

VästeråsIrsta Handbollklubb - Spånga HK

20 - 12

Lör 2014-10-04 15:00

Alfta GIF HF - VästeråsIrsta Handbollklubb

17 - 32

 

Tabell

Lag

SP

V

O

F

+/-

P

+/-

VästeråsIrsta Handbollklubb

2

2

0

0

52 - 29

4

23

Spånga HK

2

1

0

1

33 - 35

2

-2

Alfta GIF HF

2

0

0

2

32 - 53

0

-21

 
 
Alfta - Västerås

Alfta brudana slet in i det sista gav inte upp hoppet att komma igen men tuvär var Västerårs otroligt duktiga i både försvar och anfall. Det var många kontrings mål av Västerås som de vann på och Alfta tjejerna fick lite mycket utvisningar för att de hann inte med de sabba spelet som västerås hade.
 
 
 
 
Spånga - Västerås
 
Spånga slet veldigt bra i denna match plockade även ut målvakten vid anfall för att komma ikapp, knapade då in lite mot Västerås som hade en otroligt duktig målvakt som tog det hon skulle och lite till. Men Spånga gav inte upp spelade otroligt bra in i det sista.
 
 
 
Alfta - Spånga
 

Denna match var jämn första halvlek de låg under med tre bollar Alfta tjejerna. Men andra halvlek så tog Spånga ökade tempot lite så de drog iväg i målskillnad. Men Alfta tjejerna slet även denna match in i det sista, ett riktigt bra spel av dem fick de fram.
 

Kommentera

Publiceras ej