Igår Lördag var ju Ronja till Falun, det verkade som hon hade en trevlig dag med mycket handboll å träffade nya vänner med samma intresse.
En annan var hemma med sin son som bara vela bråka pga att han inte får som han vill. Han blev helt tokig för att han måste vara inne klockan åtta under kvällen för fredagskväll var han inte hemma den tid vi hade sagt till honom så då får man detta att vara inne ännutidigare kvällen efter.
Annars var jag till Bondemarknaden här hemma i byn på Granngården (Lantmanna) träffade ganska mycket folk som var ute i det fina vädret. Bland annat så träffade jag karls barnbarn som höll på med att åka lite karusell. fick några fina kort på dessa små liven :)
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att jag hade varit där så var jag till Konsum för att handla lite mat  o fika till dessa troll. Och inför kvällen blev det Ungslax med ris å lite sallad ganska gott blev det även om inte alla tyckte det.
Var till även till Erikshjälpen men hittade inget som vanligt. De har fått större lokarer men har mindre framme eller annars är det att de får in mindre saker nu förtiden. Något fel är det ju antar jag!
 
 
 
 
Idag har jag inte gjort så mycket tänkte gå ut och kratta men det blåser för mycket även idag även om det har varit otroligt fint o varmt ute så det var bara att gilla läget så jag har städat några skåp men mer blir det väl inte idag. Funderar på om jag ska spela in lite skivor till bilen, för det är för mycket hack i de skivor jag har där just nu så det kanske är dax antar jag :)